Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول نهاد توسعه محله ۱۷ شهریور با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴ پروژه در سند توسعه محله تعریف شده، گفت: اما متاسفانه بحث گسل زلزله بهانه ای برای عدم اجرای این پروژه‌ها و از زیر کار در رفتن شده است!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، ستاد بازآفرینی شهری خراسان جنوبی امروز (21 شهریور) با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«سید کمال الدین میرجعفریان» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به اینکه برای تعادل بخشی به وضعیت معیشتی مردم در شهرها یکی از مولفه های مهم احیای بافت‌های فرسوده است، گفت: باید به جای تسطیح اراضی کشاورزی و تپه ها برای سکونت از ظرفیت بافت های فرسوده استفاده شود.

 

وی با تاکید بر لزوم ایجاد مشوق های برای تسهیل در فرآیند بازآفرینی شهری پایدار، درخواست کرد در بحث جامع محلات هدف بازآفرینی شهری با مشارکت سازمان ملی زمین قسمت‌هایی از اراضی که قابلیت سکونت ندارند  تملک و به آن ارزش افزوده داده شود.

 

«محمد قرائی» رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی نیز با اشاره به وجود خاطرات طبیعی متعدد در استان، بیان کرد:  با توجه به خشکسالی 20 ساله حاکم بر این استان درخواست می شود دولت توجه ویژه به استان داشته باشد.

 

وی پیشنهاد داد دولت به جای پرداخت تسهیلات، کمک کار مردم شود و واحدهای مسکونی را بسازد و با شرایط به مردم واگذار کند.

 

رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی بر لزوم انجام مطالعات کارشناسی شده قبل از اجرای پروژه های باز آفرینی شهری تاکید کرد و افزود: باید به شهرداری ها در بازگشایی معابر محلات هدف بازآفرینی شهری کمک شود و ترک تشریفاتی به شهرداری ها داده شود تا 21 پروژه بازآفرینی شهری استان که برزمین مانده سریعتر اجرایی شود.

 

«حسن رمضانی» مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به اقدامات خوبی که در بافت فرسوده انجام شده، اظهار کرد: بافت تاریخی امروز ثابت کرده که نه تنها یک گرفتاری نیست بلکه در صورت رسیدگی، حلالی برای مشکلات به ویژه در بخش اشتغال است.

 

وی با بیان اینکه محله تاریخی رنگرزها در بیرجند به دلیل مجاورت با بازار فرصت مناسبی برای اشتغال به ویژه در زمینه صنایع دستی و گردشگری است، ادامه داد: در این محله تاریخی تاکنون اقداماتی در راستای ایجاد هتل و رستوران انجام شده که نیازمند مساعدت است.

 

رمضانی افزود: بافت تاریخی «سردشت» در شهرستان فردوس یک موزه معماری است و ظرفیت ایجاد اشتغال برای 2 تا سه هزار نفر را دارد مشروط به اینکه از وضعیت فعلی خارج شود.

 

«مهدی عادل مقدم» مسئول نهاد توسعه محله 17 شهریور در این ستاد اظهار داشت: این محله قدیمی بیرجند تا قبل از سال 93 به فراموشی سپرده شده بود اما با شکل گیری نهاد توسعه محله پروژه های برای احیای آن در دست اجرا است.

 

وی با تاکید بر ضرورت به رسمیت شناختن نهاد توسعه محله و توجه به مشکلات این منطقه، گفت: در حال حاضر 14 پروژه در سند توسعه محله تعریف شده که برای جلوگیری آسیب های اجتماعی و رفاه مردم است که خواستار تحقق اجرای این پروژه ها هستیم.

 

مسئول نهاد توسعه محله 17 شهریور با بیان اینکه متاسفانه بحث گسل زلزله بهانه ای برای عدم اجرای این پروژه ها و از زیر کار در رفتن شده است، ادامه داد: در حالی  برای ایجاد یک کارگاه حوله بافی در این محله بهانه  قرار گرفتن روی گسل زلزله آورده می شود که هم اکنون خانه ها و فرهنگ سرای عظیم شهرداری روی خط همین گسل زلزله است!

 

عادل مقدم خواستار حمایت از پروژه های کارآفرینی در محلات هدف بازآفرینی شهری شد و گفت: باید اتاق فکر و برنامه های برای آموزش اهالی این مناطق ایجاد و اجرا شود.

 

نماینده انبوه سازان در خراسان جنوبی هم در این جلسه خواستار کاهش نرخ سود دوران مشارکت و طولانی شدن دوران فروش اقساطی تسهیلات بازآفرینی شهری در استان شد.

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم عزاداری محرم عاشورا مسجد عاشورای حسینی تاسوعای حسینی محرم امام حسین ع شیرخوارگان حسینی عزاداری امام حسین ع سند توسعه محله اجرای پروژه بافت فرسوده اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری