Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بیرجند گفت: 300 هکتار از شهرستان بیرجند را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد که در صورت بروز حادثه، اتفاقات ناگواری پیشامد خواهد کرد.

به گزارش ایسنا،  محمدعلی جاوید صبح امروز در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره 16 شهید آتش نشان حادثه ساختمان پلاسکو اظهار کرد: انتخاب این شغل با عشق، علاقه و انگیزه میسر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بروز این حادثه را تلنگری برای جامعه دانست و افزود: توجه به موارد ایجاد بحران و خصوصاً توجه ویژه به شغل آتش نشانی از ضروریات است.

شهردار بیرجند از زلزله به عنوان یکی از موارد بحران‌زا نام برد و ادامه داد: زلزله یک امر طبیعی است و تاکنون بر اساس علم روز تدبیری برای جلوگیری از آن اندیشیده نشده است.

جاوید یادآور شد: در 50 سال گذشته قریب به 15 زلزله مرگبار داشته‌ایم که پیامدهای بسیار سنگینی را تحمیل کرده‌اند.

وی توجه به دو نکته اساسی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: توجه به نوع ساخت و سازها خصوصا در حاشیه شهر و استحکام بنا می‌تواند ضریب امنیت را بالا ببرد.

وی  با اشاره به 300 هکتار بافت فرسوده که 10 درصد بافت شهر را شامل می‌شود گفت: ساختمان‌های این قسمت هیچ‌گونه مقاومتی در برابر زلزله ندارند و در صورت بروز حادثه، اتفاقات ناگواری پیشامد خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد